"OMG, té schattig!": Sarah Puttemans kondigt gezinsuitbreiding aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"OMG, té schattig!": Sarah Puttemans kondigt gezinsuitbreiding aan

"OMG, té schattig!": Sarah Puttemans kondigt gezinsuitbreiding aan

Sarah Puttemans heeft heuglijk nieuws te melden. Op haar Instagrampagina onthult de vriendin van Viktor Verhulst dat ze sinds kort twee nieuwe gezinsleden heeft. Ze laat meteen alle harten van haar volgers smelten met enkele lieve foto's.

Sarah Puttemans zullen veel mensen beter kennen als de vriendin van Viktor Verhulst. De tortelduifjes hebben intussen al zo'n tweeënhalf jaar een relatie. Daarnaast is de brunette zelf ook een bekend gezicht, want ze is een populaire influencer en vlogger. Op haar Instagrampagina heeft ze nu zelf heel leuk nieuws te melden.

Zo laat ze weten dat haar familie wat groter is geworden. "Wij hebben twee nieuwe gezinsleden", klinkt het enthousiast. Sarah heeft namelijk twee nieuwe eendjes en die stelt ze maar al te graag voor aan haar volgers. Ze laat meer van de schattige diertjes zien op verschillende leuke foto's en daarmee lokt ze veel reacties uit.

Hoog knuffelgehalte

Haar volgers moeten namelijk meteen wat kwijt over deze twee lieve diertjes. "Aw, cuties", "Babies", "Ma hoe lief", "Heel cute", "Dit is echt heel aandoenlijk", "Prachtig", "Zo schattig", "Wauw" en "Zo'n schattige diertjes", klinkt het meermaals in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws