Na uitschakeling in 'The Masked Singer': Maksim Stojanac komt met groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na uitschakeling in 'The Masked Singer': Maksim Stojanac komt met groot nieuws

Na uitschakeling in 'The Masked Singer': Maksim Stojanac komt met groot nieuws

Maksim Stojanac schitterde nog maar pas in ‘The Masked Singer’. Helaas moest Leeuw in de negende aflevering van het populaire VTM-programma zijn koffers pakken, maar nu heeft de zanger leuk nieuws voor zijn fans.

Binnenkort weten we wie de winnaar wordt van het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Champignon, Tovenaar, Raaf en Hippo zijn nog in de running. Wie al zeker niet met de overwinning naar huis zal gaan, is Maksim Stojanac. De ‘#LikeMe’-ster moest twee weken geleden de wedstrijd al verlaten.

Zijn exit lokte al snel heel wat reacties uit, want veel fans van ‘The Masked Singer’ vonden dat hij er langer in moest blijven. Zo zeiden ze onder andere dat hij veel beter zong dan Champignon en Foxy Lady. Gelukkig komt er nu goed nieuws naar buiten voor de mensen die meer van Maksim willen horen.

De zanger zal namelijk op de planken staan van OLT Rivierenhof in Deurne op zaterdag 12 augustus. Bovendien zal Maksim niet alleen optreden in het openluchttheater, want hij zal vergezeld worden door de Nederlandse Meau Hewitt. Zij kennen we van haar grote hit ‘Dat heb jij gedaan’. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws