Na verlies van tweeling: 'First Dates'-barman Bram kiest voor drastische carrièreswitch Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na verlies van tweeling: 'First Dates'-barman Bram kiest voor drastische carrièreswitch

Na verlies van tweeling: 'First Dates'-barman Bram kiest voor drastische carrièreswitch

Bram Van Geert, bekend als barman van 'First Dates' op VRT 1, heeft zijn leven over een andere boeg gegooid na het verlies van zijn ongeboren tweeling. Dat laat hij weten op Instagram.

"Na het verlies van de tweeling en de moeilijke periode in mijn bar, heb ik ingezien hoe belangrijk mentaal welzijn is", vertelt hij aan zijn volgers op Instagram. "Daarom ben ik mijn passie gaan volgen en heb ik mij laten omscholen tot lifecoach."

"Met de verworven kennis en mijn opleiding tot lifecoach durf ik te beweren dat ik een expert ben geworden op dit gebied", aldus Bram. "Vanaf nu begeleid ik mensen naar meer balans in het leven, leer ik ze goede gewoontes aan zodat ze hun levensdoelen kunnen bereiken en het maximale uit hun leven kunnen halen", klinkt het.

Tweeling verloren

Bram en zijn partner Lien verloren in mei 2021 hun tweeling August en Camille na zes maanden zwangerschap. Een jaar later, in april 2022, mochten ze hun zoontje Jack verwelkomen. In november 2023 kregen ze hun tweede zoontje, Lou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws