2 jaar na haar herseninfarct: Mariska Bauer deelt opnieuw zeer aangrijpend nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

2 jaar na haar herseninfarct: Mariska Bauer deelt opnieuw zeer aangrijpend nieuws

2 jaar na haar herseninfarct: Mariska Bauer deelt opnieuw zeer aangrijpend nieuws

Mariska Bauer, de vrouw van de Nederlandse charmezanger Frans Bauer, werd twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Op Instagram staat Mariska nu stil bij wat haar overkomen is.

"Twee jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Het zette mijn leven en dat van mijn gezin en familie volledig op z’n kop", schrijft Mariska in een pakkend bericht op Instagram. Zo moest Mariska heel wat dingen opnieuw leren doen. Helaas heeft ze ook blijvende schade opgelopen.

"Bij een herseninfarct wordt er een bepaald gebied in de hersenen uitgeschakeld. Daardoor kan ze nu minder goed tegen prikkels en is ze sneller moe", vertelde Frans Bauer daar vorig jaar nog over in Dag Allemaal. En zij zijn niet de enigen die dit meemaken.

Ambassadeur

"Meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben te maken met een hersenaandoening", schrijft Mariska. "Hersenaandoeningen zijn goed op weg om de grootste 'ziekte' van Nederland te worden. Dat mogen we niet laten gebeuren", klink het. Daarom is Mariska ambassadeur van de Hersenstichting en zet ze zich in voor 'gezonde hersenen voor iedereen'. "De Hersenstichting financiert onderzoek en innovaties, geeft voorlichting en zet het belang van onze hersenen overal op de agenda. Help je mee? Dank je wel, ook namens mijn gezin", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws