Dit is waarom Nina Derwael en Alexander Hendrickx plots opdoken in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Dit is waarom Nina Derwael en Alexander Hendrickx plots opdoken in 'Familie'

Dit is waarom Nina Derwael en Alexander Hendrickx plots opdoken in 'Familie'

In 'Familie' maakten de afgelopen maand maar liefst twee bekende gasten hun opwachting. Nadat eerder al olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx opdook in de reeks, was vorige week ook Nina Derwael te zien in soap. VTM heeft nu ook voor het eerst onthuld waarom de twee in de reeks verschenen.

Jan (Jef De Smedt) kreeg op een maand tijd al twee bekende gasten over de vloer in de 'Jan & Alleman'. Op tweede kerstdag dook Alexander Hendrickx op in de reeks. Eind januari was het de beurt aan Nina Derwael.

Wat opviel: zowel Alexander als Nina maakte toen reclame voor de compressiekousen van Veritas. En dat is geen toeval. "De gastrol van Nina Derwael en Alexander Hendrickx maakt deel uit van een samenwerking met onze partner Veritas, waar zij het gezicht van zijn", aldus VTM.

Geen nieuwe plannen

"We gaan zelf niet actief op zoek, maar toen de vraag kwam, zijn we gaan bekijken hoe we dit op een organische manier in het verhaal konden verwerken", klinkt het. Voorlopig blijft het ook bij deze twee gastrollen. "We sluiten een gelijkaardige samenwerking in de toekomst zeker niet uit, maar plannen om dit vaker te doen, zijn er niet meteen", aldus VTM.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws