Na zware val van Julia nu ook verontrustend nieuws over gezondheid van Marthe van K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zware val van Julia nu ook verontrustend nieuws over gezondheid van Marthe van K3

Na zware val van Julia nu ook verontrustend nieuws over gezondheid van Marthe van K3

Het was een veel besproken topic deze week: Julia Boschman kwam tijdens de K3-show met een stevige smak op haar hoofd terecht. Fans maakten zich enorme zorgen, maar niet alleen om haar. Ook met Marthe De Pillecyn gaat het niet zo goed. Komen de resterende ‘Vleugels’-shows dan toch in het gedrang?

Afgelopen weekend kwam Julia lelijk ten val toen ze tijdens een dansje in de lucht werd gegooid, maar daarna niet goed opgevangen werd. "Ik ben hard gevallen, maar inmiddels ben ik helemaal oké", stelt de blondine iedereen gerust in HLN Showbits. "Ik heb een kleine blauwe plek op mijn schouder, maar dat is alles.” Het dansje werd intussen aangepast, dus de show gaat gewoon door. Maar de fans maken zich nu ook grote zorgen over Marthe.

Het K3’tje staat al enkele weken op het podium met een brace om haar knie omdat ook zij een blessure opliep tijdens de show. Na een maand is het nog steeds niet beter, integendeel. De fans zien hoe de zangeres steeds meer last heeft. "Echt zielig. Je ziet ook gewoon dat het dansen steeds minder goed gaat", "Ik vind dat ze Marthe wat rust moeten gunnen voor haar knie” en “Je merkt dat ze het steeds zwaarder krijgt en ik maak me zorgen”, laten ze van zich horen op Twitter.

“We doen wat we kunnen”

"Ik heb inderdaad last van mijn knie", bekent Marthe op haar beurt in HLN Showbits. “Ik draag die brace zodat alles goed op z’n plek blijft zitten, want er zitten nog veel shows aan te komen", legt ze uit. En toch slaagt ze er niet volledig in om de K3-fans gerust te stellen. “Er zijn gewoon heel veel shows momenteel, maar we doen wat we kunnen. Komend weekend staan we in Zwolle, met negen shows", klinkt het. Wij duimen alvast voor Marthe, want de 'Vleugels'-show loopt nog tot begin juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws