"Sexy": Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' gaat uit de kleren en laat weinig aan de verbeelding over

230525candicemartensinstagram
Candice Martens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, laat zich op Instagram nog maar eens van haar meest gewaagde kant zien. In een weinig verhullende bikini zet ze haar lichaam volledig in de kijker.
“Formentera, Ibizaaa”, schrijft Candice Martens op Instagram. Sinds haar breuk met Marijn Lenaerts vorig jaar, met wie ze in 2020 nog in het huwelijksbootje stapte in ‘Blind Getrouwd’, besloot ze met volle teugen van het leven te genieten. Dat doet ze momenteel op het zonovergoten Spaanse eiland.
En wat kan op een zonnige strandvakantie niet ontbreken? De nodige bikinfoto’s uiteraard. Met haar wilde rode lokken, eeuwig brede glimlach en bikini met luipaardmotief weet de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster opnieuw een stevige indruk achter te laten op haar volgers. Op de tweede foto zet ze bovendien haar volledige lichaam in de kijker.

Wat een vlam

Veel blijft er voor Candices volgers niet meer aan de verbeelding over. Ze strooien dan ook met complimenten in de reacties. “Ola ola”, “Waaauw”, “Wat ben je toch een mooie dame”, “Amai, prachtig”, “Sexy”, “Wat een vlam”, “Absolutely gorgeous” en “Precies een echte zeemeermin”, luidt het in de comments.