Jeroom laat zich verrassend uit over Jonas Geirnaert en Bockie De Repper na 'Boris' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jeroom laat zich verrassend uit over Jonas Geirnaert en Bockie De Repper na 'Boris'

Jeroom laat zich verrassend uit over Jonas Geirnaert en Bockie De Repper na 'Boris'

Woensdagavond konden we de laatste aflevering van ‘Boris’ meepikken op Play4. Daarin nam Jeroom Snelders definitief afscheid van zijn broer, die 25 jaar geleden overleed aan kanker. Een emotioneel moment, maar gelukkig stond de cartoonist er niet alleen voor.

In het gezelschap van goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper strooide Jeroom woensdagavond de assen van zijn broer, Boris, uit in de Rocky Mountains in Canada. “Ik keek er enorm tegenop”, zegt de cartoonist in Het Belang van Limburg. “Net omdat ik meer dan drie weken met de urne van Boris onderweg was, wilde ik er geen afscheid meer van nemen.” Gelukkig moest hij dat moeilijke moment niet alleen dragen.

Aan Jonas en Bockie heeft Jeroom enorm veel steun gehad tijdens deze “prachtige, maar loodzware periode”. “Absoluut, ik had deze reis met niemand anders willen maken dan met hen”, zegt hij met de hand op het hart. Jonas en Bockie zijn niet alleen goede vrienden, maar ook “ontzettend intelligente vrienden, die me perfect aanvoelen”. “Het was een cocon van vriendschap, humor, geborgenheid. Zelfs nu denk ik soms: zat ik maar terug in onze bubbel. Weg van de buitenwereld”, zegt de cartoonist.

Drie huilende mannen

Niets dan mooie woorden dus voor de twee heren. Maar de combinatie van hun drietjes is ook bij de kijkers thuis enorm in de smaak gevallen. Jeroom denkt te weten waarom. “Als ik de reacties mag geloven, werkt het helend om drie volwassenen mannen te zien babbelen over zo'n pijnlijk onderwerp. Met ons dekentje van humor en vriendschap”, denkt hij erover.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws