Niels Destadsbader gaat fel in tegen pijnlijke geruchten: "Absoluut niet waar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader gaat fel in tegen pijnlijke geruchten: "Absoluut niet waar"

Niels Destadsbader gaat fel in tegen pijnlijke geruchten: "Absoluut niet waar"

Sinds zijn overstap naar VRT dook Niels Destadsbader nog maar weinig op op de buis. Na ‘Zomerhit 2022’ was er helaas nog geen grote presentatorrol voor hem weggelegd. En dat leverde heel wat commentaar op.

Afgelopen zomer mocht Niels nog ‘Zomerhit’ presenteren met Siska Schoeters. Zij presenteert binnenkort ‘The Greatest Dancer’ op Eén. Maar naast haar zal niet Niels, maar Aster Nzeyimana als presentator schitteren. Ook bij de preselecties voor Eurosong 2023 is de zanger niet betrokken.

Tegen alle verwachtingen in, kwam er dus nog geen grote show met Niels in de hoofdrol. De zanger kreeg daarom al heel wat kritiek te verduren. “Ik las hier en daar dat ik op de bank zou zitten, maar dat is absoluut niet zo”, moet Niels van het hart in Het Laatste Nieuws. Het tegendeel wil de presentator binnenkort al gaan bewijzen.

“Ik heb nog superveel plannen bij de VRT in het vooruitzicht”, onthult Niels. Zo duikt hij binnenkort wel op in ‘The Greatest Dancer’ als coach. “Daarnaast zijn we achter de schermen ook druk bezig met een nieuw programma dat ik enkel bij de openbare omroep kan maken”, klinkt het mysterieus. Meer kan Niels nog niet verklappen, maar hij heeft zich zijn overstap naar de VRT nog geen seconde beklaagd.

Populair

Laatste nieuws