Niels Destadsbader heeft erg droevig nieuws over zijn relatie

nielsdestadsbaderINSTAGRAM 2
Als zanger scoort Niels Destadsbader keer op keer. Zo kondigde hij onlangs nog een theatertournee aan met Miguel Wiels. Wat zijn tv-carrière betreft, kan hij helaas niet van geluk spreken. Sinds zijn overstap naar de VRT zien we hem amper nog op het scherm. En ook privé ziet het er niet al te best uit.
Zo doen al een hele tijd geruchten de ronde dat Niels Destadsbader en zijn vriendin Julie Bacquaert een punt hebben gezet achter hun relatie. En die roddels lijken nu te kloppen. “Zijn management reageert niet op privévragen, maar het nieuws wordt ons wel door een betrouwbare bron bevestigd”, schrijft Dag Allemaal. “Niels en Julie zijn zelfs al een tijdje uit elkaar.”
Hoewel Niels zijn privéleven sowieso al liever uit de spotlights houdt, heeft de zanger de laatste maanden geen enkele foto meer op sociale media geplaatst met zijn vriendin. Meer nog, de twee zijn de laatste tijd ook nergens meer samen gespot.
Niels en Julie zouden zo'n twee jaar samen geweest zijn. In augustus 2020 kwamen ze met hun relatie naar buiten, maar het koppeltje kende elkaar al jaren. Julie werkte namelijk als visagiste achter de schermen van Ketnet toen Niels daar nog aan de slag was.