Niels Destadsbader zwijgt niet langer en zegt hoe hij echt over "grote concurrent" Aaron Blommaert denkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader zwijgt niet langer en zegt hoe hij echt over "grote concurrent" Aaron Blommaert denkt

Niels Destadsbader zwijgt niet langer en zegt hoe hij echt over "grote concurrent" Aaron Blommaert denkt

Nu Niels weg is bij de VTM, durft men Aaron Blommaert wel eens als “de nieuwe Niels Destadsbader” te bestempelen. Als zanger, acteur en presentator werd hij op korte tijd erg populair bij het publiek. Maar wringt dat niet bij de voormalige VTM-presentator?

Waar Niels Destadsbader tot vorig jaar dé man van de VTM was, lijkt Aaron Blommaert zijn rol steeds meer over te nemen nu Niels bij de VRT zit. Denk maar aan ‘The Masked Singer’, ‘The Voice’, ‘Familie’, Aaron is overal. De twee heren worden dan ook heel vaak met elkaar vergeleken, zeker nu ze ook allebei Nederlandstalige muziek uitbrengen en een gooi doen naar de felbegeerde ‘Zomerhit’-trofee.

Maar Niels ziet Aaron, of ander jeugdig talent zoals Maksim Stojanac, niet als een grote concurrent. “Van concurrentie is er geen sprake. Aaron en Maksim zijn ook twee gasten die telkens als ze mij zien, zeggen: ‘We zijn echt door u beginnen te zingen, we hebben zoveel naar uw muziek geluisterd’”, weet de ervaren zanger te vertellen in HLN Showbits. “Daarom vind ik het juist heel tof dat die jongens nu in het Nederlands hun ding doen.” Aaron kent hij bovendien erg goed. “Ik help hem ook hier en daar een beetje met zijn carrière”, aldus Niels.

Andere generatie

“Het is gewoon een nieuwe generatie die opkomt en ik ben altijd al voorstander geweest van zoveel mogelijk Nederlandstalige muziek. Dus ik vind het super dat dat er is”, zegt de zanger met de hand op het hart. “Je hebt ook Camille en Metejoor, maar vorig jaar heeft Margriet Hermans ‘Zomerhit’ geworden en dit jaar heeft ook Bart Kaëll een grote hit te pakken”, bedenkt Niels zich. Het kan dus nog alle kanten uit. “Er is zogezegd zoveel concurrentie, maar dat is vooral goed nieuws voor de Vlaamse muziek. Het wordt sowieso een mooie ‘Zomerhit’”, weet hij.

Populair

Laatste nieuws