Nieuwsanker Fatma Taspinar slachtoffer van belaging: "Wat een nachtmerrie!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuwsanker Fatma Taspinar slachtoffer van belaging: "Wat een nachtmerrie!"

Nieuwsanker Fatma Taspinar slachtoffer van belaging: "Wat een nachtmerrie!"

Fatma Taspinar (41) heeft akelige weken achter de rug. Het VRT-nieuwsanker werd via mail lastiggevallen door een onbekende man. Daar vertelt ze nu over in de podcast ‘Achter de schermen’.

Fatma Taspinar was deze week te gast bij ‘Achter de schermen’. Daar deelt de nieuwslezeres een anekdote over een man die haar regelmatig lastigviel via mail, en zijn berichten bovendien altijd op een bijzondere manier afsloot. “Ik ontving telkens enorm grove dingen en dan eindigde hij steeds met de zin ‘het kan altijd beter in de ether’”, vertelt Fatma.

Op het eerste gezicht best grappig, maar die zin bleef de journaliste achtervolgen. “Ik heb dat onthouden omdat het een nachtmerrie was voor mij. Ik weet niet goed meer wat er in de mails stond, maar het was wel altijd supergrof, op het randje van zelfs persoonlijk en racistisch. En dan eindigde hij altijd met ‘het kan altijd beter in de ether, groetjes’”, legt ze uit. Omdat de man enkele keren wel echt te ver ging, heeft Fatma ook stappen ondernomen: “Ik moest hem op de lijst voor belaging laten zetten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws