Nog meer gruwelijke details over acteur Reuben D.B. in zaak-Pichal: "Zelf ook misbruikt geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nog meer gruwelijke details over acteur Reuben D.B. in zaak-Pichal: "Zelf ook misbruikt geweest"

Nog meer gruwelijke details over acteur Reuben D.B. in zaak-Pichal: "Zelf ook misbruikt geweest"

Er raken steeds meer details bekend over acteur Reuben D.B., die als eerste werd opgepakt in de zaak rond Sven Pichal. Getuigen zagen hoe hij harde beelden van kindermisbruik toonde aan zijn gezelschap op café. Nu blijkt dat de acteur ook zelf misbruikt is geweest in zijn jeugd. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De bal in de zaak-Pichal ging aan het rollen toen de Antwerpse acteur Reuben D.B., die in tal van musicals speelde en ook enkele gastrollen vertolkte in tv-series als 'Zone Stad', 'Spring' en 'Familie', beelden van kindermisbruik toonde aan zijn gezelschap op café. Een getuige zag dit en alarmeerde meteen de politie waarna een groots onderzoek werd opgestart.

Inmiddels zijn er vijf verdachten verhoord in de zaak, waarvan twee niet langer zijn aangehouden. Drie van hen, waaronder Sven Pichal en Reuben D.B., blijven daarentegen in de gevangenis. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Reuben nu aan de politie verklaard dat zijn arrestatie een bevrijding was. Zo zou hij beseffen dat hij fout bezig was.

Zelf misbruikt

Reuben zou zich namelijk herkennen in de beelden. De acteur is naar eigen zeggen zelf misbruikt als kind. De acteur zou daar ook aangifte van gedaan hebben maar die feiten zouden al verjaard geweest zijn. Reuben zou tegen politie ook duidelijk gezegd hebben dat hij absoluut niet kickt op beelden van seksueel misbruik bij minderjarigen en dat hij geen seksuele aantrekking voelt tot kinderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws