"Oh, proficiat!": Thibaut Courtois en verloofde Mishel Gerzig hebben iets moois te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Oh, proficiat!": Thibaut Courtois en verloofde Mishel Gerzig hebben iets moois te vieren

"Oh, proficiat!": Thibaut Courtois en verloofde Mishel Gerzig hebben iets moois te vieren

Rode Duivel Thibaut Courtois en zijn verloofde, Mishel Gerzig, hebben iets bijzonders te vieren. Op sociale media maakt het Israëlische model heuglijk nieuws bekend.

Thibaut Courtois en Mishel Gretig zijn intussen zo’n twee jaar dolgelukkig samen. Afgelopen zomer ging de keeper aan de Italiaanse Amalfikust zelfs op één knie voor zijn vriendin. Bovendien droomt het koppeltje al voorzichtig van kindjes. "Thibaut en ik denken er wel aan. We willen het graag", zei Mishel onlangs in Het Nieuwsblad. “Maar het is niet voor binnenkort, misschien na de trouw”, aldus Thibauts verloofde.

Nog even wachten dus. Maar aan redenen om te vieren geen gebrek. Vandaag is het namelijk Mishels verjaardag. 26 kaarsjes mocht de verloofde van de Rode Duivel uitblazen. En dat werd stevig gevierd! Met een gigantische taart, ballonnen en een kamer vol bloemen, met alles erop en eraan dus. “Birthday girl”, schrijft het model onder haar fotoreeks op Instagram.

Mag mijn twee pollekes kussen

“Bedankt iedereen voor de vele verjaardagswensen! Vooral aan mijn ongelooflijke familie, echte vrienden en mijn geweldige verloofde. Ik mag van geluk spreken”, sluit Mishel haar bericht af. Maar ook op Instagram mag ze nog op heel wat felicitaties rekenen. “Happy birthday, Mishel”, “Gefeliciteerd, schoonheid’, “Wauw, de mooiste jarige” en “Geniet ervan”, klinkt het in de reacties. “Je bent de beste! Ik hou zoveel van je”, reageert ook verloofde Thibaut op zijn beurt.

Populair

Laatste nieuws