Om van te smelten: Herman Brusselmans stelt voor eerst zijn zoontje Roman voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Herman Brusselmans stelt voor eerst zijn zoontje Roman voor

Om van te smelten: Herman Brusselmans stelt voor eerst zijn zoontje Roman voor

Afgelopen woensdag is Lena, de vriendin van Herman Brusselmans, bevallen van hun eerste kindje samen. Iets vroeger dan verwacht mocht het koppel hun zoontje Roman verwelkomen. De schrijver laat de kleine spruit nu voor het eerst aan de wereld zien.

Op 22 februari is Herman Brusselmans op zijn 65ste voor het eerst papa geworden. Hoewel de kleine spruit uitgerekend was voor 2 maart, werd de bevalling woensdag al met spoed ingeleid. Hermans 34 jaar jongere vriendin Lena had namelijk een zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Maar alles is prima verlopen en moeder en zoon stellen het intussen uitstekend.

“Met zijn 2,87 kilo is hij misschien een beetje aan de kleine kant, maar hij is wel erg lief en mooi”, zei de kersverse papa in Humo. Op zijn Instagramverhaal laat hij zijn pasgeboren zoontje dan ook vol trots aan de wereld zien.

In tegenstelling tot Herman zelf, die we meestal in het zwart gekleed zien, is de kleine Roman iets kleurrijker ingeduffeld. Zijn zoontje schittert voor zijn eerste foto in een roze body. Maar of het hem zint, dat laten we aan hem over. “Roos en boos”, lacht de kersverse papa bij het kiekje.

Bron: Instagram Stories

Om van te smelten: Herman Brusselmans stelt voor eerst zijn zoontje Roman voor
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws