Nieuwe romance in 'Thuis' én 'Familie' laat kijkers ontroerd achter: "Eindelijk" TV en Radio
TV en Radio

Nieuwe romance in 'Thuis' én 'Familie' laat kijkers ontroerd achter: "Eindelijk"

Nieuwe romance in 'Thuis' én 'Familie' laat kijkers ontroerd achter: "Eindelijk"

Valentijn is dan wel al even gepasseerd, de liefde hangt nog steeds in de lucht in soapland. Zowel in ‘Thuis’ als in ‘Familie’ heeft Cupido gisterenavond raak geschoten. Twee koppels lijken hun romance nieuw leven in te blazen, tot grote vreugde van de trouwe kijkers.

In ‘Thuis’ bereidt Lowie (Mathias Vergels) zich voor op de komst van zijn kindje. Daarom zet hij zijn medebewoners over enkele maanden uit huis. Samen beslissen ze van de laatste momenten te genieten, en dat nemen hij en Viv (Lynn Van den Broeck) wel erg letterlijk. De twee belandden gisteren samen in bed en het lijkt erop dat ze hun relatie nog een kans willen geven.

Lowie en Viv zijn een klassiek voorbeeld van will-they-won’t-they. Al maanden brandt de vraag op de kijkers’ lippen of hun favoriete koppeltje ooit nog samenkomt. De kus bracht hen dan ook in de zevende hemel. “Eindelijk”, “Het is ze gegund”, “Ze zijn duidelijk gelukkiger samen”, “Leukste koppel van de serie” en “Viv zal haar moederinstinct toch nog volgen voor Lowie”, lezen we op Instagram. Of ze effectief weer iets zullen beginnen, daarvoor moet je blijven kijken. Hetzelfde geldt voor ‘Familie’.

Ook in ‘Familie’ is een “eindelijk” op zijn plaats. Ook 'Larsique' lijkt de verzoening nabij. Na een emotioneel gesprek weet Lars (Kürt Rogiers) een gebroken Veronique (Sandrine André) te troosten met een innige - en al even langverwachte - kus. Met de woorden “Wij komen hierdoor, zoals altijd, wij zijn een sterk team” doet Lars de kijker vermoeden dat ook tussen hen alles goedkomt. “Geweldig”, “Die twee horen samen”, “Het werd tijd” en “Topkoppel”, willen de fans kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws