Tom Boonen breekt na 20 jaar met Lore: zo denkt ex echt over zijn nieuwe vlam Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Boonen breekt na 20 jaar met Lore: zo denkt ex echt over zijn nieuwe vlam

Tom Boonen breekt na 20 jaar met Lore: zo denkt ex echt over zijn nieuwe vlam

Begin deze week maakte Tom Boonen bekend dat hij en Lore Van de Weyer niet langer een koppel vormen. Na 20 jaar liep hun relatie helaas op de klippen. Maar de ex-wielrenner liet er geen gras over groeien. Intussen heeft hij een nieuwe vriendin en woont hij er al mee samen. Maar hoe denkt Lore daarover?

Tom en Lore zijn na 20 jaar uit elkaar. “Maar we komen nog altijd keigoed overeen”, vertelde hij eerder in Humo. “We lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen.” Maar tegelijk met hun plotse breuk kwam aan het licht dat de voormalige wielrenner al een nieuwe vriendin had, Wiebeke De Wachter. “Intussen zijn we goed gesettled,” vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Wiebeke woont al een jaar bij me in Mol.”

Toch veroorzaakt dat geen spanningen tussen Tom en zijn ex. “Het contact met Lore was nooit beter. Sinds we uit elkaar zijn, lijkt er iets van ons te zijn afgevallen”, legt de ex-wielrenner uit. “Lore kan het ook prima met Wiebeke vinden. Zo'n nieuwe situatie lijkt aanvankelijk altijd wat stress en moeilijkheden met zich mee te brengen. Maar bij ons verliep alles heel vlot”, zegt hij met een gerust hart.

Bij hun breuk hebben Tom en Lore hun tweeling van acht, Jacqueline en Valentine, steeds vooropgesteld. “Onze kindjes hebben daar eigenlijk nooit belemmeringen van ondervonden. Intussen hebben we allemaal ons plekje gevonden”, klinkt het. “We hebben een manier gevonden waarin zowel wij als de kinderen zich goed kunnen vinden. Wij vormen eigenlijk nog één groot gezin en kunnen op ieder moment probleemloos bij elkaar over de vloer komen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws