Om van te smelten: Ruth Beeckmans deelt prachtige foto's met haar oudste dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Ruth Beeckmans deelt prachtige foto's met haar oudste dochter

Om van te smelten: Ruth Beeckmans deelt prachtige foto's met haar oudste dochter

Ruth Beeckmans heeft zopas enkele daagjes vertoefd in Disneyland Parijs samen met haar oudste dochter Charlie-Sue. Even zorgeloos genieten, dat hadden ze wel verdiend na een hels jaar. Op haar Instagrampagina laat ze nu enkele leuke beelden van dit tripje zien.

Vorig jaar sloeg het noodlot plots toe bij Ruth Beeckmans. Totaal onverwacht moest ze afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op 55-jarige leeftijd aan hartfalen. Een harde klap voor de actrice, maar ook voor hun twee dochtertjes Charlie-Sue (10) en Cobey-Mae (3,5). Ruth verklapt nu dat haar oudste dochter een grote steun is geweest. "Ik heb me ontzettend hard opgetrokken aan haar", geeft ze toe in Story.

"Charlie-Sue is heel sterk en nuchter, dat heeft ze van haar papa", vertelt Ruth. Sinds de geboorte van haar zusje Cobey-Mae vindt de mama het niet altijd gemakkelijk om evenveel aandacht te schenken aan beide kinderen. Daarom besloot ze om alleen met Charlie-Sue een bezoekje aan Disneyland Parijs te brengen. "Natuurlijk mis ik haar. Maar ik geniet er ook ontzettend van om eventjes alleen met Charlie-Sue weg te zijn", aldus de actrice.

Magie

Op Instagram laat Ruth nu enkele kiekjes zien van hun verblijf in het Franse pretpark. "Bedankt voor de magie", schrijft ze erbij. Al snel laten haar volgers heel wat lieve berichtjes achter. "Prachtige foto's", "Jullie zien er fantastisch uit", "Je begint te stralen", "Top", "Wow, toffe foto's", "Je ziet er prachtig uit", "Als twee druppels water lijkt je dochter op jou", "Jij in mini, ze lijkt zo op jou" en "Moeder-dochter moment, geniet ervan", reageren ze onder meer.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws