Aaron Blommaert krijgt onverwacht grote tegenslag te verwerken TV en Radio
TV en Radio

Aaron Blommaert krijgt onverwacht grote tegenslag te verwerken

Aaron Blommaert krijgt onverwacht grote tegenslag te verwerken

Het gaat Aaron Blommaert de laatste tijd voor de wind, dat hoeven we u niet meer vertellen. Zo won hij ‘The Masked Singer’ als Tovenaar en bracht hij een week later zijn goed scorende debuutsingle, ‘Zonde’, uit. Helaas moet de zanger nu ook minder goed nieuws slikken.

Dat Aaron een pakje kan zingen, heeft hij de afgelopen weken wel bewezen in ‘The Masked Singer’. Zijn spetterende performances waren zelfs goed voor de overwinning. Een mooi begin van zijn solocarrière, want vorige week bracht de zanger nog zijn allereerste single, ‘Zonde’, uit, die meteen verkozen werd tot MNM Big Hit. Maar zingen is lang niet Aarons enige talent.

De 20-jarige zanger acteert dagelijks in ‘Familie’ en is zowel op tv als op de radio - bij MNM - aan de slag als presentator. Het ziet er goed uit voor Aaron, het zag er zelfs naar uit dat hij de nieuwe Niels Destadsbader zou worden bij VTM. “Het valt nu al op hoeveel kansen Aaron krijgt bij VTM. Hij zit in ‘Familie’, presenteert mee ‘Tien Om Te Zien’ en nu was hij een succes in ‘The Masked Singer’”, zegt een vooraanstaand VTM-producer in TV-Familie. “Hij kan écht het gat invullen dat Niels heeft achtergelaten.”

The Voice van Vlaanderen

Helaas ziet de presentator zijn kansen nu stevig slinken. Met de komst van Aster Nzeyimana, die van de verrassende overstap maakte van de VRT naar VTM, is Aaron zijn plekje in ‘The Voice van Vlaanderen’ kwijt. Niet hij, maar Aster zal de zangwedstrijd in het vervolg presenteren aan de zijde van An Lemmens. We zullen het dit jaar dus zonder Aaron Blommaert en Gloria Monserez moeten doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws