Om van te smelten: zo kondigt Wout Van Aert aan dat hij opnieuw papa wordt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: zo kondigt Wout Van Aert aan dat hij opnieuw papa wordt

Om van te smelten: zo kondigt Wout Van Aert aan dat hij opnieuw papa wordt

Het geluk kan niet op ten huize Van Aert-De Bie. Wout en zijn vrouw Sara mogen zich binnenkort trotse ouders noemen van hun tweede kindjes samen. Dat maakt het koppeltje zelf bekend op Instagram. En de manier waarop is om van te smelten.

Wout Van Aert en Sarah De Bie zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje samen. “Coming this summer…”, kondigt het koppeltje vol trots aan. Daarbij delen ze een uiterst schattige foto van hun zoontje Georges. Hij houdt een ballon vast waar “grote broer” op staat.

In de zomer van 2018 stapten Wout en Sarah nog in het huwelijksbootje. Tweeënhalf jaar later, op 4 januari 2021, kregen de wielrenner en zijn vrouw hun eerste kindje samen, Georges. Hun tweejarige zoontje mag binnenkort dus een klein broertje of zusje verwelkomen.

Wout en Sarahs volgers zijn door het dolle heen. “Oooh, dikke proficiat”, “Yes, congrats!”, “Gefeliciteerd allebei”, “Misschien geen wereldkampioen in het veld, maar wel wereldkampioen als papa”, “Fantastisch nieuws”, “Zó blij voor jullie”, “Georges zal een toffe grote broer worden”, “Niets dan liefde” en “Toppers, nu al benieuwd naar dat pateeke”, schrijven ze onder de aankondiging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws