Opnieuw droevig nieuws over Jacques Vermeire: "In alle stilte afgevoerd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw droevig nieuws over Jacques Vermeire: "In alle stilte afgevoerd"

Opnieuw droevig nieuws over Jacques Vermeire: "In alle stilte afgevoerd"

Het zit niet mee voor Jacques Vermeire en zijn kroost. Zo komt er geen tweede seizoen meer van hun VTM-docusoap ‘De Vermeires’. Maar dat is helaas niet het enige waar de komiek de stekker uit moest trekken.

“Er komt geen tweede reeks. Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier”, zegt Jacques Vermeire in Dag Allemaal over ‘De Vermeires’. Waarom hij de docusoap in de eerste plaats wilde doen? “Voor de carrière van mijn kinderen, en omdat 't plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee. Niet voor mij en niet voor mijn kinderen”, klinkt het. Vijf maanden aan een stuk werden Jacques en zijn gezin namelijk serieus door het slijk gehaald.

En die negativiteit wil Jacques niet meer. Daarom heeft de komiek besloten zich voortaan weer op zijn zaalshows te focussen. Maar daar valt meteen iets opmerkelijks op. “Jacques Vermeire spreekt nu enkel nog over zichzelf. Over zijn kinderen spreekt hij niet meer”, bedenkt showbizzwatcher Marc Coenegracht zich in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. En dat terwijl hij samen met zijn kroost een zaalshow aan het voorbereiden was.

In alle stilte beslist

“Hij gaat nu een nieuwe zaalshow doen met Luc Verschueren, maar tijdens ‘De Vermeires’ was de rode draad dat hij een zaalshow zou gaan doen met zijn kinderen”, herinnert Coenegracht zich. “Ik kan begrijpen dat dit in alle stilte is afgevoerd”, denkt hij erover. “Nu gaat hij weer zijn typetjes van de voorbije 35 jaar bovenhalen. Jacques plooit zich terug op zijn zaalshows, wat hij heel goed kan. Maar een zaalshow doen samen met zijn kinderen is definitief afgevoerd.”

Populair

Laatste nieuws