Opnieuw enorme tegenslag voor Hilde Van Mieghem (65) na lelijke val Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw enorme tegenslag voor Hilde Van Mieghem (65) na lelijke val

Opnieuw enorme tegenslag voor Hilde Van Mieghem (65) na lelijke val

Hoeveel pech kan je hebben? Hilde Van Mieghem heeft het zich de laatste tijd wel vaker afgevraagd. Twee weken geleden brak ze haar pols en een knokkel in haar vinger na een lelijke val, twee dagen later haar sleutelbeen na een nog pijnlijkere val. Helaas heeft de actrice nu nog meer somber nieuws.

Vijf breuken op amper twee dagen tijd, weinigen doen het haar na. “Twee in elke arm, en m’n sleutelbeen”, vertel Hilde Van Mieghem in Dag Allemaal. En daar ziet ze enorm van af. “Ik kan niks meer, of toch bijna niks”, klinkt het. “Ik ben compleet afhankelijk van anderen. Zelfs alleen naar het toilet gaan, lukt amper.” Gewoon een boek vasthouden, kan ze zelfs niet meer. “Met een e-reader zou ik misschien nog kunnen lezen, maar daar ben ik te suf voor - van de pijn en de pijnstillers”, legt de actrice uit.

Hilde is in het sukkelstraatje beland. Maar gelukkig kan ze uit elk hoek op de nodige hulp rekenen. “’s Morgens staat hier een hulpverpleger, ’s avonds is er ook iemand”, vervolgt de actrice. Ook haar dochters en haar zus steken haar maar al te graag een handje toe. “We krijgen nu een heel andere verhouding. Voor het eerst in haar leven heeft Marie (Vinck, red.) míj in bad gestopt en gewassen”, lacht Hilde. “Iedereen is superlief. Ik vind het ongelooflijk dat er zoveel hulp is.”

“Mij krijgen ze niet klein”

Maar Hilde laat het hoofd duidelijk niet hangen. “Tegenslag maakt mij veerkrachtig. Ik denk: oké, mij krijgen ze niet klein”, besluit ze. “Ik blijf ook lachen. Wat moet ik anders doen? Het is zo absurd, dat ik er écht mee moet lachen”, grapt de actrice. “Ik blijf daar heel kalm onder. Nog vier weken gips: ik ga proberen te genieten van de verplichte rust.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws