Opvallend: deze BV gaat meespelen in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallend: deze BV gaat meespelen in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont

Opvallend: deze BV gaat meespelen in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont

Onlangs kwamen we te weten dat Camille Dhont binnenkort zal schitteren in een gloednieuwe telenovelle op VTM. Nu maakt de popprinses ook bekend wie er al zeker zal meespelen in de muzikale reeks en die eerste naam is helemaal geen onbekende.

Het gaat hard voor Camille Dhont, want als solozangeres scheert ze hoge toppen. Haar muziek wordt grijs gedraaid op de radio en volgend jaar zal ze zelfs in het Antwerpse Sportpaleis staan. Daarnaast heeft ze nog leuke vooruitzichten, want volgend jaar zal ze te zien zijn in haar eigen telenovelle. Die reeks zal in de loop van 2024 uitgezonden worden op VTM.

Net zoals die andere VTM-telenovelle 'Lisa' zal deze reeks opnieuw een modern sprookje worden, maar de nadruk zal wel op muziek liggen. Het verhaal gaat over een meisje met een uitzonderlijk zangtalent, maar zij wordt verplicht om daar prachtige stem te verbergen. Dat Camille de hoofdrol vertolkt, wisten we al langer. Maar nu verklapt de zangers nog meer leuk nieuws.

Ex-K3'tje

"Karen Damen gaat meespelen in mijn telenovelle op VTM!", klinkt het enthousiast. En dat vindt de zangeres toch een klein beetje onwerkelijk. "Kleine Camille zou dit niet kunnen geloven", schrijft ze. Ook haar fans vinden dit geweldig. "Zo leuk", "OMG", "2 geweldige meiden in 1 telenovelle", "Ik kan niet wachten", "Spannend", "Zalig", "Bangelijk", "Zo tof", "Dat wordt zo goed", "Te leuk", "Ben zo benieuwd" en "Zo'n leuk nieuws", reageren zij onder meer.

X

X

X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws