Opvallend nieuwtje over Julia en Metejoor: "Gebeurd tijdens Liefde voor Muziek" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallend nieuwtje over Julia en Metejoor: "Gebeurd tijdens Liefde voor Muziek"

Opvallend nieuwtje over Julia en Metejoor: "Gebeurd tijdens Liefde voor Muziek"

Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat weer toe! Afgelopen zomer verspreidde ze het gerucht dat Metejoor en Julia Boschman van K3 de lakens hadden gedeeld. Maar nu blijkt dat er nog meer zou zijn.

Afgelopen zomer kwamen Metejoor en Julia Boschman in een heuse mediastorm terecht. Zo deden heel wat geruchten de ronde dat de twee een affaire hadden - en dus hun partners, Britt en Ben, meermaals bedrogen zouden hebben - achter de schermen van ‘The Voice Kids’. Maar nu komt alweer een nieuwe wending in het verhaal naar buiten, als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven tenminste.

Zo zou er ook tijdens de opnames van ‘Liefde voor Muziek’ het een en ander gebeurd zijn. “Julia heeft in haar omgeving lopen rondbazuinen dat ze tijdens ‘Liefde voor Muziek’ met Metejoor heeft gezoend”, schrijft Coldeweijer op Instagram. Toen was Metejoor echter nog samen met Britt. Maar net zoals hun vermeende affaire vorig jaar, wordt dit nieuws door geen van beide partijen bevestigd.

Breuk met Britt

“Metejoor heeft Julia ook verteld dat het wel degelijk door hun affaire komt dat het over is met zijn ex, Britt”, weet Coldeweijer bovendien te vertellen op haar juicechannel. “Maar dat wisten wij al”, besluit ze. Begin april raakte namelijk bekend dat de zanger en zijn vriendin, Britt, na meer dan 4 jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. Of Julia er voor iets tussenzat, was niet duidelijk.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws