Otto-Jan Ham zet misverstand over Jani Kazaltzis recht: "Zo is hij totaal niet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Otto-Jan Ham zet misverstand over Jani Kazaltzis recht: "Zo is hij totaal niet"

Otto-Jan Ham zet misverstand over Jani Kazaltzis recht: "Zo is hij totaal niet"

Sinds hun deelname ‘Over de oceaan’ zijn Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis twee handen op één buik. Sinds vorig jaar hebben ze zelfs een programma samen, ‘Viva la feta’ op Play4. De twee kennen elkaar dus door en door. En zo weet Otto-Jan dat het beeld dat sommige mensen van Jani hebben totaal niet strookt met de werkelijkheid.

Otto-Jan en Jani, het is een duo waarvan niemand wist dat we het nodig hadden. Sinds ‘Over de oceaan’ en ‘Viva la feta’ kunnen ze elkaar niet meer missen. Ze noemen zichzelf ook wel eens een getrouwd koppel. Otto-Jan heeft dan ook niets dan lovende woorden voor zijn goede vriend. “Jani is iemand die altijd het beste wil voor iedereen”, vertelt de presentator in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' van MNM.

“Ik weet niet of dat voor zichzelf altijd een goede eigenschap is, maar hij is zo’n lieve en warmhartige persoon die altijd wil dat anderen het goed hebben”, vervolgt Otto-Jan. “Jani heeft ook niet zoveel nodig. Iedereen denkt altijd dat hij een diva is, maar eigenlijk gééft hij meer dan hij nodig heeft of verlangt van mensen. Dat is een mooie eigenschap”, denkt zijn goede vriend erover.

“Daarom matcht het zo goed tussen ons”

“Daarom matcht dat zo goed met mij omdat ik soms zodanig chaotisch ben dat ik mensen uit het oog verlies”, aldus Otto-Jan. “Je hebt mensen die dat niet goed verdragen, maar dan heb je Jani. Hij accepteert en snapt dat. Hij weet dat ik er zal zijn als het nodig is.”

“Jani kan zichzelf echt wegcijferen en dat strookt niet met het idee dat mensen van hem hebben: dat hij een dramaqueen is, die heel veel aandacht nodig heeft”, helpt de ‘Viva la feta’-presentator dat misverstand over zijn collega de wereld uit. “Want dat is hij zeker niet. Een kwetsbare, warme mens, dat is hij”, besluit Otto-Jan.

Populair

Laatste nieuws