Pakkende getuigenis over de laatste dagen van Yasmine: "De dag erna heeft ze zichzelf van het leven benomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pakkende getuigenis over de laatste dagen van Yasmine: "De dag erna heeft ze zichzelf van het leven benomen"

Pakkende getuigenis over de laatste dagen van Yasmine: "De dag erna heeft ze zichzelf van het leven benomen"

15 jaar geleden stapte zangeres Yasmine uit het leven. Ze was goed bevriend met Miguel Wiels, die in 'Ik Vraag Het Aan' uitgebreid vertelt over haar laatste dagen.

“Ik heb heel vaak met Hilde (Rens, de echte naam van Yasmine, red.) samengewerkt alvorens we vrienden geworden zijn. Ik vermoed dat ik haar het eerst ontmoet heb in ‘De notenclub’, maar toen waren we gewoon collega’s. Door samen ‘Zo is er maar één’ te doen zijn we heel close geworden”, vertelt Miguel aan Het Laatste Nieuws.

“We hadden - met andere vrienden - ergens wel door dat het met Hilde de laatste maanden eigenlijk heel slecht ging. En wij belden daar ook vaak over met elkaar. Wij deden allemaal zo ons best om haar op te vangen, want ze had natuurlijk liefdesverdriet. En professioneel ging het haar op dat moment ook niet echt voor de wind”, klinkt het.

“Alles zat even gigantisch tegen en we voelden dat zij dat niet meer kon verwerken. Elke week vermagerde ze meer en meer. Ik heb de laatste weken van haar leven dus van heel dichtbij meegemaakt en ik ervaarde ook dat het altijd maar slechter ging, maar dat ze zo diep zat dat wist ik niet", geeft Miguel toe.

"Niemand was op de hoogte van haar plannen. Ik heb zelfs nog ge-sms’t met haar de dag voor ze is overleden", aldus Miguel. Ze zouden samen met de ‘Zo is er maar één’-band optreden vrijdag. “Op woensdag hebben we wat praktische afspraken gemaakt en ze antwoordde daar heel normaal op. Alsof het een evidentie was dat ze er vrijdag zou staan. De dag erna heeft ze zichzelf van het leven benomen”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws