Peter Van de Veire is in de zevende hemel: dochter Jitske Van de Veire en vriendin hebben groot nieuws

09112022JITSKEVANDEVEIREINSTAGRAM
Peter Van de Veire leeft op een roze wolk. Zijn dochter Jitske Van de Veire is onlangs namelijk in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt met haar vriendin Dym Berteyn. Dat heuglijke nieuws maakte ze zojuist zelf bekend via sociale media.
De meesten zullen Jitske kennen als dochter van Radio2-presentator Peter Van de Veire, maar zijn dochter heeft intussen een eigen kapperszaak ‘Jitske knipt’ uit de grond gestampt en staat onder andere bekend als body positivity-activiste. Maar ook op het vlak van de liefde lacht het leven haar toe.
Aan de hele coronaperiode heeft Jitse toch één iets moois overgehouden. Zo vond het liefdesgeluk bij haar vriendin Dym, met wie ze intussen ruim twee jaar samen is. In november 2022 werd Peters dochter zelfs ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. Intussen zijn de tortelduifjes een tijdje terug in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt.

Wij voor altijd

“Al even geleden getrouwd voor altijd”, maakt Jitse nu vol trots bekend op Instagram. “Ja voor altijd. Vrouwen voor altijd. Wij voor altijd. J en D”, schrijft de blondine. De felicitaties blijven niet lang uit. “Proficiat”, “Blij voor jullie”, “Veel geluk samen, mooie vrouwen” en “Prachtig koppel”, luidt het in de comments.