"Prachtig koppel": Flip Kowlier en kersverse echtgenote hebben iets te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Prachtig koppel": Flip Kowlier en kersverse echtgenote hebben iets te vieren

"Prachtig koppel": Flip Kowlier en kersverse echtgenote hebben iets te vieren

Flip Kowlier (46) en zijn vriendin Katrien Vanderlinden (36) gaven elkaar in september in alle stilte het jawoord. De wittebroodsweken zijn ondertussen dus al een hele tijd achter de rug, maar de zanger en zijn vrouw konden de afgelopen weken wel uitgebreid de liefde vieren op huwelijksreis.

In februari vorig jaar maakte Flip Kowlier zelf nog bekend dat hij opnieuw van straat was. Hij vond de liefde bij Katrien Verlinden, artdirector bij de VRT en de ex-vriendin van presentator Steven Van Herreweghe. In juni kondigde de West-Vlaamse zanger hun verloving aan, nog geen drie maanden later viel het jawoord al.

Maar onlangs is het pasgetrouwde stel eindelijk op hun langverwachte honeymoon vertrokken. “Ja, we zijn al terug ondertussen”, schrijven Flip en zijn echtgenote op Instagram. Maar dat houdt de tortelduifjes niet tegen om hun mooiste foto’s van hun vakantie met iedereen te delen.

Exotische bestemming

De twee gingen op huwelijksreis naar Maleisië, waar ze uitgebreid konden genieten van zon, zee, cultuur en het stadsleven. “Geniale foto’s”, “Mooooi”, “Zalig”, “Genieten maar” en “Tof koppeltje”, reageren Flips volgers onder de indrukwekkende kiekjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws