Kate Ryan klapt uit de biecht net na relatiebreuk: "Eindelijk besef ik dat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan klapt uit de biecht net na relatiebreuk: "Eindelijk besef ik dat"

Kate Ryan klapt uit de biecht net na relatiebreuk: "Eindelijk besef ik dat"

Recent kwam er hartverscheurend nieuws naar buiten over Kate Ryan. Zo onthulde de zangeres dat ze niet langer samen is met Kristof Steegmans. De twee stapten zo'n drie jaar geleden nog in het huwelijksbootje. Een week na de bekendmaking van de breuk deelt ze nu een opvallende boodschap op Instagram.

Vorige week had Katrien Verbeeck, beter bekend als Kate Ryan, droevig nieuws te melden op sociale media. "Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden", schreef ze toen. "We blijven vrienden en we wensen elkaar het beste. We willen hier verder niet meer op in gaan en proberen het rustig een plaats te geven", aldus de zangeres.

Katrien en Kristof hadden zo'n negen jaar een relatie en in 2020 stapten ze nog in het huwelijksbootje. Het koppel woonde samen in Mechelen, maar Katrien heeft besloten om terug naar haar oude woonplaats Tessenderlo te verhuizen. "Ik ben opnieuw een fiere Limburgse", vertelde ze zopas aan Het Nieuwsblad.

Nieuw hoofdstuk

Op haar Instagramverhaal laat ze nu weten dat ze volledig klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven. Ook verklapt ze dat ze tot een prachtig besef is gekomen. "Weglopen heeft niets te maken met zwakte en alles met kracht", klinkt het. "We lopen niet weg omdat we willen dat anderen onze waarde beseffen, maar omdat we eindelijk de onze beseffen", staat er te lezen. Een veelzeggende boodschap.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws