Na einde #LikeMe: Francisco Schuster maakt duidelijk hoe hij over Camille denkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na einde #LikeMe: Francisco Schuster maakt duidelijk hoe hij over Camille denkt

Na einde #LikeMe: Francisco Schuster maakt duidelijk hoe hij over Camille denkt

Momenteel zet Francisco Schuster alles op alles in ‘Special Forces: Wie durft wint’ op VTM. Dag en nacht verschil met hoe we hem leerden kennen, als Yemi in ‘#LikeMe’. Nu die populaire jeugdserie definitief voorbij is, onthult de zanger en acteur wat hij echt van zijn collega’s vond.

Het succes van ‘#LikeMe’ was en is nog steeds ongezien. Talloze Sportpaleizen werden al met gemak gevuld. “Echt niemand had gedacht dat het zo'n vaart zou nemen”, zegt Francisco in TV-Familie. “Al zag ik uiteraard meteen hoe getalenteerd de groep was. Dat sommigen onder ons zouden doorbreken was een kwestie van tijd.”

Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac zijn al een tijdje goed op weg, maar ook Aaron Blommaert, Lotte De Clerck en natuurlijk Francisco zelf timmeren stevig aan hun solocarrière. “Ik zie het succes van ons allemaal als de kers op de taart”, besluit de zanger. “Ik blijf Camille, Pommelien, Maksim en nu ook Aaron uiteraard op de voet volgen. Ik ben écht hun grootste fan”, benadrukt hij. “Ik zie m'n vrienden graag winnen in het leven. En ik weet dat ze mij ook het allerbeste gunnen.”

Familie

Van concurrentie is er duidelijk geen sprake. Zijn ‘#LikeMe’-vrienden zijn dan ook apetrots op de prestatie die Francisco in ‘Special Forces’ neerzet. “Ik denk het, ja. We hebben een Whatsapp-groepje. En toen ik terug was van Marokko heb ik hen meteen gestuurd dat ik thuis was. Want ja, dat zijn heel goeie vrienden geworden, hé. Mijn béste vrienden zelfs. Zij vonden het zo cool dat ik dit aandurfde”, klinkt het.

“Aan '#LikeMe' hebben we intensief samengewerkt. Die mensen zijn nu zo belangrijk voor mij. Ik zie hen zelfs meer dan m'n eigen familie”, aldus Francisco

Populair

Laatste nieuws