"Proficiat": dubbele reden om te vieren voor An Swartenbroekx op deze valentijn Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Proficiat": dubbele reden om te vieren voor An Swartenbroekx op deze valentijn

"Proficiat": dubbele reden om te vieren voor An Swartenbroekx op deze valentijn

Iets meer dan een halfjaar geleden besloot An Swartenbroekx haar grote droom na te jagen. Ze liet België achter zich en verkaste definitief naar het Spaanse Andalusië met haar partner Guido. Maar voor deze gelegenheid reist de ‘F.C. De Kampioenen’-actrice maar al te graag nog eens af naar ons land.

An Swartenbroekx verhuisde een tijd geleden met haar partner Guido naar het zonnige Spanje. De actrice liet haar twee kinderen uit haar vorige huwelijk, Tom en Yara, dus achter in België. Maar op de grote momenten is ze erbij. Zo reisde ze in het najaar nog af voor de diploma-uitreiking van haar dochter, vandaag is ze van de partij om haar verjaardag te vieren.

De feestdecoratie mag bovengehaald worden ten huize Swartenbroekx. Ans dochter Yara viert vandaag namelijk haar 23ste verjaardag. “Al 23 jaar onvoorwaardelijke liefde voor mijn lieve en creatieve, grappige en pittige, eerlijke en heerlijke dochter Yara”, schrijft de actrice op Instagram bij een kiekje met haar oogappel. “Ik wens je 365 gelukjes in je nieuwe levensjaar. Happy birthday!”

Yara’s valentijn kan in ieder geval niet meer stuk. De felicitaties stromen binnen onder de foto. “Proficiat!”, “Hieperdepiep voor jou”, “Knap! Happy birthday”, “Fijne verjaardag, Yara”, “Gefeliciteerd”, “Felicidades aan de dochter en de moeder” en “Mooie foto samen”, luidt het in de comments. “Anneke, je mag fier zijn op je mooie, lieve dochter”, wil een van haar volgers nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws