Rani De Coninck deelt somber nieuws over gezondheid: "Pijn kraakt door m'n ziel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rani De Coninck deelt somber nieuws over gezondheid: "Pijn kraakt door m'n ziel"

Rani De Coninck deelt somber nieuws over gezondheid: "Pijn kraakt door m'n ziel"

Rani De Coninck, van wie we de warme stem normaal dagelijks kunnen horen op Joe, heeft slecht nieuws over haar gezondheid. De radiopresentatrice was al eventjes niet meer te horen tijdens de middagshow. Nu onthult de Joe-dj ook de reden van haar afwezigheid.

In een emotionele brief aan Joe-collega Raf Van Brussel en de luisteraar legt Rani uit wat er aan de hand is. Ze schrijft dat het noodlot toegeslagen heeft in haar vriendengroep. “Als gevolg zijn er enkele oude wonden weer opengereten”, moet ze helaas vaststellen. 37 jaar geleden werd Rani getroffen door een groot verlies. Dan kwam haar zus om het leven in een verkeersongeval en dat verdriet kan ze maar moeilijk een plaats geven.

“Door het verlies van onze vrienden een halfjaar geleden, kraakte de pijn van het verlies van mijn grote zus plots door mijn ziel”, vervolgt Rani in haar brief. “De wonde ligt deze keer helemaal open, maar ik wil het verdriet niet onderdrukken. Ik wil mijn kwetsbaarheid toelaten”, besluit ze. “Ik vertelde altijd en overal dat ik voor twee leef (voor haar en haar zus, red.) en dat we elke dag naar het mooie en goede moeten blijven zoeken.”

“Het leven is veel te kort om er niet ten volle van te genieten, maar ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, bedenkt Rani zich. Daarom beslist de Joe-presentatrice de pauzeknop nog even ingedrukt te houden en tijd te maken voor zichzelf. Al kijkt ze er wel naar uit om de draad binnenkort weer op te pakken. “Mensen blij maken. Lachen om niets. Dat doe ik het liefste van allemaal. Maar nu ben ik overvallen door verdriet van vroeger. En plezier doet nu weer even heel veel pijn”, aldus Rani.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws