Regi doet dateleven uitvoerig uit de doeken: "Met zes vrouwen in de jacuzzi" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi doet dateleven uitvoerig uit de doeken: "Met zes vrouwen in de jacuzzi"

Regi doet dateleven uitvoerig uit de doeken: "Met zes vrouwen in de jacuzzi"

Regi en Elke Vanelderen zijn ondertussen zo’n twee jaar uit elkaar. Na achttien jaar, waarvan negen getrouwd, scheidden hun wegen. Elke heeft ondertussen opnieuw de liefde gevonden. Bij Regi zit het wat complexer in elkaar.

Eerder zei Regi nog dat hij na zijn grote show op 22 oktober opnieuw de tijd zou nemen om te daten. Maar hij heeft zich al snel bedacht. “Ik zal het toch nog wat moeten uitstellen, want er is geen tijd voor”, beslist de dj in Story. Hij heeft zijn handen vol en daar moet zijn dateleven maar voor wijken. “Ook al klinkt het misschien zielig dat ik elke dag werk, maar ik vind dat leuk”, klinkt het.

Een wild vrijgezellenleven is voor Regi niet aan de orde. “Dat gaat niet als je op topniveau wil werken. Ik kan niet tot ’s nachts met zes vrouwen in de jacuzzi zitten als ik om vijf uur naar de radio moet”, denkt de Limburgse dj erover. Het is goed zoals het is voor Regi. “Ik voel me alleszins niet eenzaam. Ik kom net uit een huwelijk, hé, laat me maar even weer ademen.”

Als het er dan toch ooit van komt, zal Regi’s nieuwe vlam met zijn drukke agenda moeten leren leven. “Ik vergelijk mezelf altijd met de luchthaven van Zaventem. Als je daar in de buurt een huis koopt, moet je achteraf niet klagen over nachtlawaai. Bij mij weet je perfect op voorhand wat ik doe, er zijn geen verrassingen”, aldus de dj. Klaar en duidelijk.

Populair

Laatste nieuws