Roel Vanderstukken wil het niet met zijn vrouw Anne-Sophie: "Het zou de doodsteek van ons huwelijk zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Roel Vanderstukken wil het niet met zijn vrouw Anne-Sophie: "Het zou de doodsteek van ons huwelijk zijn"

Roel Vanderstukken wil het niet met zijn vrouw Anne-Sophie: "Het zou de doodsteek van ons huwelijk zijn"

Roel Vanderstukken is al zo’n dertien jaar gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Anne-Sophie. Samen hebben ze twee zonen: Toots (12) en Ramses (8). In Story vertelt de ‘Familie’-acteur nu openhartig over zijn huwelijk.

Roel Vanderstukken besloot onlangs zijn grote droom na te jagen. De acteur, die Benny speelt in ‘Familie’, opende zijn eigen restaurant. Wat natuurlijk betekent dat hij een pak minder thuis zal zijn nu hij twee jobs combineert. “Anne-Sophie vreesde dat we elkaar amper nog zouden zien en dat ons huwelijk dat niet zou overleven. Dat is nu absoluut niet het geval”, stelt Roel gerust in Story. “Als ik in de zaak ben, rijd ik om 9 uur 's avonds al naar huis.”

De zegen van zijn vrouw heeft hij dus gekregen. “Anne-Sophie is geen vrouw die eisen stelt. We zitten allebei (Anne-Sophie heeft haar eigen balletschool, red.) in een wereld waar veel meer bij komt kijken dan van 9 to 5 werken”, legt Roel uit. “We zien elkaar graag, maar niet veel. Dat is misschien wel de succesformule van onze relatie”, denkt de acteur erover. “Elkaar wat missen kan geen kwaad, zolang het maar niet te veel wordt.”

Elk op onze eigen manier

Maar samen in het restaurant werken, is in ieder geval uit den boze. “Anne-Sophie heeft die ambitie niet. En het zou de doodsteek voor ons huwelijk zijn”, weet Roel. “Thuis hebben we het plezant, we proberen dat zo te houden”, besluit hij. “Pas op, om een gezin te runnen moet je ook een team vormen. Er zijn wetmatigheden en afspraken. Maar als we samen aan hetzelfde project zouden werken, denk ik dat we elkaar in de weg zouden staan. We werken elk op een andere manier.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws