Ruim 6 jaar na de zaak Bart De Pauw: Maaike Cafmeyer onthult zeer droevig nieuws over haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruim 6 jaar na de zaak Bart De Pauw: Maaike Cafmeyer onthult zeer droevig nieuws over haar relatie

Ruim 6 jaar na de zaak Bart De Pauw: Maaike Cafmeyer onthult zeer droevig nieuws over haar relatie

Maaike Cafmeyer blikt in 'Sergio over de grens' nog eens terug op de zaak Bart De Pauw, die eind 2017 aan het licht kwam. Zo vertelt ze onder meer over de impact die de zaak gehad heeft op haar relatie met de Nederlandse cellist Frans Grapperhaus.

"De laatste jaren waren behoorlijk shitty, ja", steekt Maaike van wal. "Het was niet meteen mijn droom om zo in de kranten te staan. Voor mij mocht de zaak gerust in stilte kunnen gebeuren, maar daar hadden we uiteraard geen keuze in", vertelt Maaike aan Sergio Herman.

"Ik ben ermee naar buiten getreden omdat ik voelde dat ik niet meer anders kon", gaat ze verder. "Omdat ik wist dat nog anderen gekwetst zouden worden als ik niets zou doen en het zonde zou zijn als ik het niet had gedaan. Maar daarvoor moest ik dus door het zand. Door een zee van schaamte."

Veel verdriet

Maaike vormt intussen al twintig jaar een koppel Frans Grapperhaus. Zij waren ook al samen toen Maaike iets had met Bart De Pauw. Toch bleef Frans zijn vrouw steunen. "Voor mijn man vond ik het het ergste", bekent de actrice. "Ik heb er heel veel verdriet over gehad en hij was natuurlijk kwaad, maar hij zag ook hoe ik naar adem hapte en probeerde de situatie op te lossen en andere vrouwen te helpen. 'Ook strontboodschappen moet je oplossen', vond hij. Hij is heel lief geweest", besluit de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws