Sandra uit 'B&B zoekt Lief' deelt prachtig kiekje met Tim en onthult zeer heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandra uit 'B&B zoekt Lief' deelt prachtig kiekje met Tim en onthult zeer heuglijk nieuws

Sandra uit 'B&B zoekt Lief' deelt prachtig kiekje met Tim en onthult zeer heuglijk nieuws

Cupido heeft het afgelopen seizoen slechts één keer raak geschoten in 'B&B zoekt Lief'. Zo vond Sandra, die een B&B in Turkije uitbaat, de liefde bij Tim Michiels. Op Instagram deelde Sandra nu ook een prachtig kiekje met haar wederhelft.

'B&B zoekt Lief' heeft dit jaar één koppel opgeleverd. Zo vormt Sandra nog steeds een koppel met Tim, die aan de slag is in de bouwsector. Al moeten ze momenteel wel nog altijd een afstand van 3.000 km overbruggen. "Momenteel pendelen we nog steeds", vertelde Tim vorige week nog in Het Laatste Nieuws.

"Da’s bij momenten lastig - soms moet ik Sandra langer dan een maand missen - maar gelukkig bellen en whatsappen we vaak", zei hij ook. Maar inmiddels hoeft hij Sandra niet meer te missen. Zo is Tim zopas voor een maand vertrokken naar haar. "Op 31 augustus vertrek ik voor 30 dagen naar Turkije. Daar kijk ik énorm naar uit", vertelde Tim vlak voor zijn vertrek.

Bijna herenigd

En ook Sandra kan duidelijk niet wachten om haar prins op het witte paard opnieuw in de armen te sluiten. Zo deelde zopas een wondermooi kiekje van hun tweetjes op haar Instagramverhaal. "Bijna herenigd", schreef ze erbij, gevolgd door een hartje.

Sandra uit 'B&B zoekt Lief' deelt prachtig kiekje met Tim en onthult zeer heuglijk nieuws
Instagram Stories (@sandra_claes)
7 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws