Sarah De Bie kondigt groot nieuws aan op tweede verjaardag van zoontje Georges Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah De Bie kondigt groot nieuws aan op tweede verjaardag van zoontje Georges

Sarah De Bie kondigt groot nieuws aan op tweede verjaardag van zoontje Georges

Vandaag is het feest ten huize Sarah De Bie en Wout van Aert. Niet alleen mag hun zoontje Georges twee kaarsjes uitblazen, ook mama Sarah heeft wat te vieren. Op Instagram onthult ze fantastisch nieuws.

Al vroeg in de ochtend deelt mama Sarah De Bie heuglijk nieuws. De kleine Georges is vandaag twee jaar oud geworden. “Al twee jaar ons allerbeste vriendje. Al twee jaar mijn allerbeste travel buddy. Al twee jaar onze wereld”, schrijft ze op haar Instagrampagina. “Proficiat beste vriendje”, zegt papa Wout van Aert dan weer.

Toch is dat niet het enige dat het gezinnetje te vieren heeft. Zo heeft Sarah nóg erg leuk nieuws aan te kondigen. “Vanaf vandaag in de boekhandels. Klein beetje excited hihi”, verklapt ze. Haar voorleesboekje ‘Niets dan liefde’ is eindelijk beschikbaar. “Het is een prentenboekje dat troost kan bieden aan kindjes die hun papa of mama vaak moeten missen”, aldus Sarah.

De inspiratie voor dit verhaal kwam natuurlijk van haar eigen gezinsituatie. Wout is namelijk elk jaar meer dan 200 dagen van huis. “Met die insteek heb ik een kinderboek geschreven, omdat meerdere gezinnen die situatie herkennen. Denk maar aan gescheiden ouders of alleenstaande mama’s en papa’s. Ik hoop dat kindjes aan wie het boekje voorgelezen wordt, troost vinden wanneer hun papa of mama er niet is”, klinkt het.

Sarah De Bie kondigt groot nieuws aan op tweede verjaardag van zoontje Georges

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws