Schokkend nieuws uitgelekt over ontspoorde 'Kampioenen'-acteur Walter Michiels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schokkend nieuws uitgelekt over ontspoorde 'Kampioenen'-acteur Walter Michiels

Schokkend nieuws uitgelekt over ontspoorde 'Kampioenen'-acteur Walter Michiels

Walter Michiels (59), vooral bekend als Pico Coppens uit ‘F.C. De Kampioenen’, is na zijn ontslag bij de populaire Eén-reeks en zijn alcoholverslaving volledig ontspoord. Hij kwam op het foute pad terecht en belandde meermaals in de cel. Maar nu komt Het Laatste Nieuws opnieuw met opvallend nieuws over de acteur.

Openbaar dronkenschap - al dan niet met een mes in de hand -, scouts achternazitten met een bijl, een bos in lichterlaaie zetten… Het zijn slechts enkele voorbeelden van Walter Michiels’ gepleegde feiten van de voorbije tien jaar. Meermaals belandde de aan lager wal geraakte ‘F.C. De Kampioenen’-acteur in de gevangenis, maar even dikwijls werd hij weer vrijgelaten.

Maar deze keer lijkt daar verandering in te komen. Na zijn laatste arrest eist het hof van beroep nu een internering, iets waar Michiels zich altijd hevig tegen heeft verzet. De acteur zou aan het syndroom van Korsakov lijden, waarbij mensen geheugenverlies hebben door overmatig alcoholgebruik en de neiging hebben fantasieverhalen te verzinnen. Hij wordt als een gevaar voor de maatschappij beschouwd.

Gedwongen opname

Dat Michiels al jaren dakloos is, geen vaste verblijfplaats heeft en in erbarmelijke omstandigheden leeft, helpen natuurlijk niet. Wil de acteur ooit nog terugkeren in de maatschappij, dan moet hij zich nu residentieel laten opnemen in een psychiatrisch centrum. De ‘F.C. De Kampioenen’-acteur mag dus niet meer gelost worden voor zijn eigen veiligheid én die van anderen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws