Schokkend! YouTuber Average Rob op nippertje ontsnapt aan zwaar verkeersongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schokkend! YouTuber Average Rob op nippertje ontsnapt aan zwaar verkeersongeval

Schokkend! YouTuber Average Rob op nippertje ontsnapt aan zwaar verkeersongeval

Robert Van Impe, beter bekend als zijn alter ego Average Rob, wist niet wat hem gisteren overkwam. Het scheelde geen haar of de YouTuber en voormalige StuBru-presentator werd door een agent in burger van de weg gemaaid.

“Hey federale politie, is het normaal dat een agent in burger mij daarnet in tegengestelde richting van de baan probeert te rijden omdat ik niet op het fietspad reed?”, bijt YouTuber Average Rob van zich af op Twitter. “Nadat ik hem hiervoor de vinger gaf, zette hij zijn sirene op en zette hij míj aan de kant voor een boete.”

Op Twitter doet Rob bovendien zijn conversatie met de agent uit de doeken. “Ik vroeg hem: ‘Meneer, u probeert mij hier van de baan te rijden, vindt u dat normaal?’ Waarop de agent zei: ‘Ja, maar dat zou niet gebeuren mocht u op het fietspad rijden”, schrijft de YouTuber. “Schaamtelijk!”

Onverantwoord

Average Rob vond het simpelweg te gevaarlijk om op het fietsbad te rijden en toont dat ook aan met het nodige beeldmateriaal. “En er is om de 10 meter een oprit waar auto’s vaak de fietsers niet eens kunnen zien aankomen”, legt hij uit. “Ik snap dat ik hier sneller terug op het fietspad had moeten rijden, maar het lijkt me gewoon onverantwoord om als agent iemand van de baan te proberen rijden om een punt te maken. En dat dan nog in tegengestelde richting.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws