Gustaph heeft groot nieuws na Songfestival: "Heel uniek voor Vlaamse artiest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gustaph heeft groot nieuws na Songfestival: "Heel uniek voor Vlaamse artiest"

Gustaph heeft groot nieuws na Songfestival: "Heel uniek voor Vlaamse artiest"

We gaan het nog lang onthouden, Gustaphs prestatie op het Songfestival in Liverpool. Met zijn ‘Because Of You’ kon hij niet alleen een plekje in de top 10 verzilveren, hij strandde maar liefst op de zevende plaats. De op één na hoogste resultaat voor een Vlaamse inzending. Maar daar blijft het niet bij!

Gustaph blijft maar scoren met zijn ‘Because Of You’. Na zijn verdiende zevende plek op het Eurovisiesongfestival is de zanger met zijn oorwurm zelfs wereldwijd in hitlijsten én in de online global charts beland. “Da’s heel uniek voor Vlaamse artiesten”, weet radiozender MNM te vertellen op Instagram.

Bovendien was de Vlaamse zanger afgelopen week te gast in een Nederlandse talkshow en maakt hij vrijdag een tv-optreden op de Spaanse televisie tijdens ‘Salvame Fashion Week’. “WORLD DOMINATION”, schrijft MNM. “Zó trots!!!”

Mindblowing

Maar ook Gustaph zelf ontbreekt het niet aan geluk. “‘Because of You' is in heel wat Europese Spotify charts opgedoken en ik ben zo trots”, laat de zanger op zijn beurt weten op Instagram. “We zijn verschenen in de Nederlandse, Litouwse, Zweedse en Britse charts, wat als kleine Belg mindblowing is!” Ook in België staat zijn nummer op 2 in de officiële hitlijsten.

“Bedankt aan iedereen die het nummer heeft gesteund en bedankt voor alle lieve berichtjes! Het is echt allemaal ‘Because of You’”, benadrukt de zanger vol ongeloof.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws