Komt er een tweede kindje? Sieg Dendoncker en Maureen Vanherberghen onthullen belangrijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Komt er een tweede kindje? Sieg Dendoncker en Maureen Vanherberghen onthullen belangrijk nieuws

Komt er een tweede kindje? Sieg Dendoncker en Maureen Vanherberghen onthullen belangrijk nieuws

Maureen Vanherberghen (36) liet zich van haar beste kant zien in 'De Slimste Mens', waar ze bijzonder hoge score behaalde en vele afleveringen mocht meespelen. Ze is samen met acteur Sieg De Doncker (35) en hebben samen een dochtertje van 2,5 jaar, Nelle.

Beide met een drukke en wisselende agenda, is het niet altijd makkelijk om een gezin te runnen. Dat weten Maureen en Sieg als geen ander. Elke week worden de agenda's opnieuw samen gelegd en voor opvang gekeken. "Gelukkig krijgen we heel veel hulp van onze ouders", aldus Sieg in Dag Allemaal.

"Ze is een echte madame geworden. En ze lijkt qua innerlijk zo hard op mij, ongelooflijk. Ik hou mijn hart al vast voor wat er gaat komen. (lacht) Ja, ik ben een trotse vader."

Maar hoe zit het met een broertje of zusje voor Nelle? "Maureen en ik gunnen Nelle graag een broertje of zusje, maar onze agenda is best pittig. Misschien komt het er wel van als het wat rustiger wordt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws