Eli Iserbyt gaat veldritfiets mogelijk vervroegd opbergen Wielrennen
Wielrennen

Eli Iserbyt gaat veldritfiets mogelijk vervroegd opbergen

Eli Iserbyt gaat veldritfiets mogelijk vervroegd opbergen

Eli Iserbyt kroonde zich afgelopen weekend tot Belgisch kampioen veldrijden, een wedstrijd die hij nog niet gewonnen had.

“Cross duurt maar vier of vijf maanden, maar dat is een intensieve periode zonder pauzes. Met die titel komt die ontspanning van zelf terug, dat is een zegen extra”, liet hij na de cross optekenen. “Ik kan nu met minder druk naar wedstrijden toe, die ik vooral mezelf opleg!”

Iserbyt is een renner die - onder meer door het korte seizoen - overal aan de start wil staan: “Soms iets te veel en soms bekoop ik dat. Ik moet naar mijn lichaam luisteren. We zullen wel zien hoe het loopt op stage.” Mogelijk hangt hij deze winter zijn fiets dus na het WK al aan de haak.

“Ik kan dus niet zeggen of mijn seizoen er na het WK zal opzitten. Ik hoop van niet, want de grootste kansen na vandaag om iets te winnen liggen toch wel na Tabor”, sluit de Belgische kampioen af. Afwachten wat het lichaam hem zegt!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws