Tom Waes doet straffe uitspraak over kandidaten 'Kamp Waes': "Bij allemaal!" TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes doet straffe uitspraak over kandidaten 'Kamp Waes': "Bij allemaal!"

Tom Waes doet straffe uitspraak over kandidaten 'Kamp Waes': "Bij allemaal!"

Gisteren ging een nieuw seizoen van 'Kamp Waes' van start. Tom Waes waarschuwde al dat deze editie nog een pak zwaarder zou worden dan de eerste editie. Vorig seizoen schreven veel mensen zich in die bijvoorbeeld een marathon gelopen hadden, "Maar dit jaar is één marathon niet genoeg", aldus Tom.

3.000 mensen schreven zich in om deel te nemen aan de verkorte opleiding van de Special Forces via 'Kamp Waes'. 15 deelnemers kwamen gisteren aan de start, maar na de eerste proef, de Bergham Run, vielen er al twee kandidaten af. Hierbij moeten de kandidaten 8 kilometer afleggen met een rugzak van 20 kg binnen de 50 minuten. Een proef die de kandidaten op voorhand wisten en waar hard voor getraind werd.

'Kamp Waes' gaat dus verder met 12 kandidaten. Vorig seizoen bleven er op het einde nog maar slechts vijf kandidaten over, benieuwd dus naar deze editie.

Tom Waes is wel duidelijk over de kandidaten: "Sympathieke, gewone mensen, al is er misschien iets mis met hen, want ze schreven zich in voor deze hel." Dat bewees ook Youssef, die met verrokken ligamenten toch startte aan de Bergham Run. "Pijn is fijn, het laat je voelen dat je leeft", meldde hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws