Siska Schoeters is niet langer single en ze verklapt meteen wie de gelukkige is

17052023siskaschoetersphotonews
Zo'n anderhalf jaar na de breuk met Tomas De Soete is Siska Schoeters opnieuw van 't straat. Haar manager Stijn Peeters verklapt aan Het Belang Van Limburg dat ze een nieuwe vriend heeft en hij onthult ook meteen wie het is.
In oktober 2021 kwam er plots droevig nieuws naar buiten. Toen maakte Siska Schoeters bekend dat ze niet langer samen was met Tomas De Soete. "Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden", schreef ze op Instagram. "Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen", voegde de presentatrice er nog aan toe.
Siska en Tomas hadden zo'n veertien jaar een relatie en ze kregen ook twee kinderen samen: een dochter Minnie en een zoon Lucien. Recent verklapte het VRT-gezicht in een gesprek met Feeling nog dat haar ex-vriend al een nieuwe partner had gevonden. “Het is een toffe en dat gun ik mijn kinderen helemaal”, zei ze toen. Nu heeft ook Siska zelf heuglijk liefdesnieuws te melden. 

Geluidsman

Hoewel veel fans stiekem hoopten dat Siska een koppel ging vormen met Niels Destadsbader, heeft ze de liefde gevonden bij Thomas, een geluidstechnicus. Dat bevestigt haar manager. Toch is het niet duidelijk hoelang ze al samen zijn. "Laat ons zeggen dat het heel recent is", aldus Peeters. Het kersverse koppeltje is ook al in het openbaar gespot. Zo gingen ze onlangs samen naar een verjaardagsfeestje in Tervuren.