Stomverbaase Kathleen Aerts ziet goede vriend Regi compleet veranderen: "Kristel heeft hem zelfs zover gekregen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stomverbaase Kathleen Aerts ziet goede vriend Regi compleet veranderen: "Kristel heeft hem zelfs zover gekregen"

Stomverbaase Kathleen Aerts ziet goede vriend Regi compleet veranderen: "Kristel heeft hem zelfs zover gekregen"

Begin 2024 geeft Regi Penxten zijn jawoord aan zijn twaalf jaar jongere vriendin Kristel, zo’n twee jaar na zijn scheiding van Elke Vanelderen. Dat huwelijk en de weg ernaartoe kunnen we binnenkort op de voet volgen in ‘Regi en Kristel’ op VTM.

Veel meer weten we nog niet over de nakende bruiloft van Regi en zijn nieuwe vlam. Maar één iemand zal in ieder geval van de partij zijn om haar goede vriend in het huwelijksbootje te zien stappen. “Absoluut”, zegt Kathleen Aerts enthousiast wanneer Dag Allemaal haar vraagt of ze al een uitnodiging ontvangen heeft. “Maar ik mag er van hem niets over zeggen.”

De kans is wel groot dat het huwelijk in Zuid-Afrika zal plaatsvinden, waar zowel Regi als Kathleen een verblijf hebben. “Ik weet van niets”, lacht het ex-K3’tje nerveus. “Wat ik wel kan zeggen: ik vind het fantastisch dat Regi zo'n toffe madam heeft gevonden, de perfecte match. Kristel is een überpositieve, het klikt tussen haar en mij.”

Niet de gezondste situatie

Bovendien ziet Kathleen Regi weer helemaal openbloeien. “Hij leeft ook gezonder. Hij was twee jaar vrijgezel, dat is voor een man alleen niet de gezondste periode in z'n leven, denk ik”, denkt de voormalige K3-zangeres erover. “Maar Kristel heeft hem zelfs aan het sporten gekregen. Ik denk dat ze een mooi leven samen gaan hebben. Zoals ik met Steven”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws