"Ontkennen niet dat het goed verdient": dit immense bedrag vragen Kobe Ilsen en Viktor Verhulst per dj-set Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ontkennen niet dat het goed verdient": dit immense bedrag vragen Kobe Ilsen en Viktor Verhulst per dj-set

"Ontkennen niet dat het goed verdient": dit immense bedrag vragen Kobe Ilsen en Viktor Verhulst per dj-set

Het begon vijf jaar geleden als een grap, maar intussen zijn Kobe Ilsen en Viktor Verhulst een gevestigde waarde op de Vlaamse podia. In Story onthult het duo nu ook hoeveel ze verdienen met hun dj-werk.

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen mochten aflopen zomer heel wat festivals afschuimen. Zo stonden ze onder meer op Suikerrock, Dance D-Vision, Hype'O Dream, Rijvers Festival én Tomorrowland. Viktor en Kobe zullen de zomer van 2023 dan ook niet snel vergeten. "Het weer mocht wat beter zijn, maar verder blikken we zeer tevreden terug", vertelt Kobe deze week in Story.

"We hadden er bewust voor gekozen om minder sets te spelen, maar wel op grotere podia en daar zijn we zeker in geslaagd", aldus Kobe. Zo was Tomorrowland hun absolute hoogtepunt. "We stonden daar op één van de grotere podia, waar later op de avond ook Paris Hilton en Dimitri Vegas & Like Mike speelden", vertelt Viktor. "Dat maakt je heel nederig. Kobe en ik hebben dikwijls in elkaars armen moeten knijpen: is dit echt? Maar dat was het." En die dj-optredens leggen hen ook geen windeieren.

Serieus bedrag

Zo vragen ze 7.500 euro per optreden. "Het is een serieus bedrag, maar we nemen niet elk de helft mee naar huis", aldus Kobe. "We hebben ook een heel team dat betaald moet worden. We konden onze prijs lager zetten en 200 optredens per jaar doen, maar die tijd hebben we niet. Maar dat het goed verdient, dat gaan we zeker niet ontkennen", besluit het dj-duo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws