'Thuis'-actrice Ann Pira moet groot verdriet verwerken: "Hij is overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Ann Pira moet groot verdriet verwerken: "Hij is overleden"

'Thuis'-actrice Ann Pira moet groot verdriet verwerken: "Hij is overleden"

Ann Pira, die intussen al zo’n twintig jaar in de huid van Nancy De Grote kruipt in ‘Thuis’, moest onlangs een groot verlies verwerken. Nog niet zo lang geleden moest de actrice namelijk afscheid nemen van haar vader.

In ‘Zomeravonden’ met Wim Lybaert op VRT 1 legde Ann Pira deze week haar ziel bloot. Daarin onthulde de ‘Thuis’-actrice meteen droevig nieuws. “Mijn papa is vijf jaar geleden gestorven”, vertelt ze openhartig. “Mijn mama heeft voor hem gezorgd tot de laatste snik. Zij was mantelzorger voor hem.”

Waaraan haar vader gestorven is, is niet duidelijk. “Maar heel mooi wel, hij is thuis overleden”, vervolgt Ann. De actrice vindt duidelijk troost in de gedachte dat haar papa nog een mooi afscheid heeft gehad. “Het was prachtig. Hij was een hele dag thuis en heel de familie is langsgekomen om afscheid te nemen”, herinnert Ann zich. “Heel mooi. Ik heb daar een heel vredig en gerust gevoel bij. Zo sterven…”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws