Tom Waes doet onaangename ontdekking en is er niet goed van: "Man man man, WTF?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes doet onaangename ontdekking en is er niet goed van: "Man man man, WTF?"

Tom Waes doet onaangename ontdekking en is er niet goed van: "Man man man, WTF?"

Tom Waes deelt op Instagram een opmerkelijk bericht om een bijzondere problematiek aan te kaarten. Zo heeft het VRT-gezicht opgemerkt dat er heel wat nepprofielen van hem circuleren op sociale media en daar heeft hij het helemaal mee gehad.

Tom Waes kan het amper geloven. Hij heeft namelijk ontdekt dat er op Instagram talloze accounts bestaan die zich willen voordoen als hem. Op zijn eigen Instagrampagina plaatst hij nu een fotoreeks met screenshots van die verschillende valse profielen. Opvallend: één van de accounts deelt zelfs informatie over Bitcoins in het Spaans. “Man man man, WTF?”, aldus de presentator.

Niet alleen zorgt dat voor frustraties bij Tom, ook zijn volgers reageren misnoegd. “Het is erg met die valse profielen”, “Tijd voor een blauw vinkje”, “Wat een treurnis. Blauw vinkje maar aanvragen, Tom. Ze gaan je verifiëren en dan komt het goed”, “Is inderdaad erg. Vreselijk dat mensen hun daarmee bezig houden, zielig gewoon”, “Blokkeren is de boodschap” en “Veel zielige mensen met te veel tijd blijkbaar”, klinkt het onder meer in de comments.

Humor

Enkele volgers kunnen het dan weer niet laten om een grapje te maken. “Welke moeten we nu volgen?”, “Oei en ik dacht dat wij zakenpartners waren geworden”, “Mag ik die 5.000 euro terug die je nodig had om te ontsnappen uit Afrika omdat je paspoort was ingenomen en je bankrekening bevroren? Ik heb het zelf hard nodig”, “Je moet stoppen met die bitcoins te verhandelen” en “Beetje last van een identiteitscrisis?”, schrijven zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws