"Trekt elke dag meer op haar vader": Sieg De Doncker pronkt met zijn dochtertje

10052023siegdedonckerinstagram
Sieg De Doncker doet de harten van al zijn volgers opnieuw helemaal smelten. De voormalige 'Familie'-acteur post op zijn Instagrampagina een schattig kiekje met zijn dochtertje Nelle en daar lokt hij heel wat reacties mee uit.
Sieg De Doncker zullen veel mensen nu beter kennen als Koen uit 'Familie', maar helaas is hij niet langer te zien in de VTM-soap. In het echte leven heeft hij al verschillende jaren een relatie met Maureen Vanherberghen, die recent opdook in 'Familie' als inspecteur Marlies. De tortelduifjes leerden elkaar al meer dan tien jaar geleden kennen op de set van de Ketnet-reeks 'Helden'.
in 2019 verklapten Sieg en Maureen dat ze een koppel vormden en zo'n twee jaar later bezegelden ze hun liefde ook met een kindje. Zo mochten ze in de zomer van 2021 hun dochtertje Nelle verwelkomen. Op sociale media krijgen we geregeld leuke beelden te zien van het meisje en nu deelt Sieg opnieuw een opvallende foto. "Gekke bekken trekken voor de rest van ons leven", klinkt het. "Trekt elke dag meer op haar vader", voegt de acteur er nog aan toe.

Cute

Dat Nelle steeds meer op Sieg begint te lijken, vindt precies toch niet iedereen zo'n goed nieuws. "Ocharme Maureen", grapt één van zijn volgers namelijk. Daarnaast staan de commentaren ook vol met heel wat lieve reacties. "Mooie en leuke foto", "Moh, zo schoon", "Fantastisch", "Hoe lief is dit?", "Super", "Zalig", "Schattig duo" en "Mooie foto, vol geluk", klinkt het onder meer.