"Zo gelukkig": Thibaut Courtois en verloofde hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo gelukkig": Thibaut Courtois en verloofde hebben iets bijzonders te vieren

"Zo gelukkig": Thibaut Courtois en verloofde hebben iets bijzonders te vieren

Zo’n twee jaar geleden vond Thibaut Courtois de liefde bij het Israëlische model Mishel Gerzig. Binnenkort stappen ze ook in het huwelijksbootje. In afwachting daarvan vieren ze de liefde en elkaar. Zeker op deze speciale dag.

Thibaut Courtois en Mishel Gretig zijn intussen zo’n twee jaar dolgelukkig samen. Afgelopen zomer ging de keeper aan de Italiaanse Amalfi-kust zelfs op één knie voor zijn vriendin. Bovendien denkt het koppeltje al voorzichtig aan kindjes. "Thibaut en ik denken er wel aan. We willen graag kindjes", zei Mishel onlangs in Het Nieuwsblad. “Maar het is niet voor binnenkort, misschien na de trouw”, aldus Thibauts verloofde.

Nog even wachten dus. Maar aan redenen om te vieren geen gebrek. De keeper vierde gisteren zijn 31ste verjaardag en zijn verloofde was er als de bliksem bij om hem uitgebreid in de bloemetjes te zetten. “Gelukkige verjaardag aan mijn partner in crime, de liefde van mijn leven, mijn beste vriend, en zeer binnenkort mijn echtgenoot”, schrijft Mishel bij een reeks prachtige foto’s van haar en Thibaut.

Nog vele jaren

“Ik ben zo gelukkig dat ik opnieuw een mooi jaar op deze planeet met jou mag vieren. En dat er nog vele mogen volgen”, vervolgt ze. “Je bent echt uniek. Verander nooit. Ik hou altijd en voor altijd van je”, sluit Mishel haar prachtige boodschap af. “Gelukkige verjaardag”, “Proficiat, Thibaut”, “Zo mooi”, “Mijn favorietjes” en “Beste koppel ooit”, luidt het ook in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws